Нива на героите и Сумракът

Go down

Нива на героите и Сумракът

Писане by Алиса Доникова on Чет Май 27, 2010 4:16 pm

Ето и някой раяснения на нивата:

7-мо до 5-то - най-ниските, това са слаби различни. Живеят обикновен живот (може би малко по-качествен, защото не боледуват и са много харизматични). Можат да правят дребни магии и да се потапят до 1-вия слой на Сумрака.

4-то и 3-то - това са средно силни различни, те имат роля на оперативни работници. Такива рядко остават извън патрулите, защото са прекалено ценни. Ти могат да влизат до 2-рия слой на сумрака и владият по-мощни магии.

2-ро и 1-во - това са едни от най-силните различни. Те заемат ръководни постове в патрулите и са най-често оперативни работници. Това са силни бойни магове. Те са ударната сила на патрулите. При битка те са на чело.Могат да влизат до 3-тия слой на Сумрака.

Магове извън категория - наричат ги още Велики. Те стоя начело в йерархията на различните. Велики се раждат много рядко и обучинието им трае с години. Изключително мъдри и умни са. В шахматната дъска мужду доброто и злото те са цариците. Могат да влизат до 5-тия и много рядко до 6-тия слой на Сумрака.СЛОЕВЕ НА СУМРАКА:

1. Там е симо и мрачно. Времето тече по-бързо от колкото в реалния свят. Там расте паразит начен син мъх, който се храни с човешките емоции.
2. Вече няма син мъх и е още по мрачно. Времето тече дори по бързо, а климата е вледеняващо студен.
3. Том всичко е черно. Цветове изобщо няма. това е най-мъртвия слой на Сумрака. Новаците различни знаят за съществуването само на тези 3 слоя.
4. Там вече има цветове. Сравнитерно но поносим е от 3-тия слой. Има дори нещо като дървето и 3 луни.
5. Там има пясък, небе, цветове. Живота бавно се възвръща на този слой. (Различните от 1-2ро ниво знаят само за тези 5 слоя)
6. Там ходят само Великите. Там е много опасно, защото е почти като в реалния свят. Има си дървета, тревичка, вода всичко... Само, че е по-бледо и безвкусно... Различните се подлъгват,че там може да се живее и остават там за винаги. 6-тия слой е населяван от вече мъртвите безсмъртни.
7. Този слой е легенда, некой не е ходил там. В крайна сметка се оказва, че 7мия слой на Сумрака е всъщност реалния свят, но само Нелив маг може да престъпи границата от 6-тия към 7-мия слой на Сумрака. Такъв маг е бил Мерлин.
avatar
Алиса Доникова
Admin
Admin

Брой мнения : 702
Join date : 26.05.2010
Age : 27

http://svet-i-tma.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите