Тъмни Различни

Go down

Тъмни Различни

Писане by Алиса Доникова on Пон Май 31, 2010 4:36 am

Тъмните различни са тези, които искат свобода и независимост без да се стремят към власт и не налаган глупавите си желания на околните. Някой наричат Тъмните зли. Няма начин! Ние сме просто справедливи. Горди, независими и справедливи. Решаваме всичко сами за себе си.

За Тъмните най-важна е свободата. Свобода на избора, свобода на действията, свобода на мислите. Всеки заслужава това, до което може да се добере сам, със собствените си сили и стремежи. Тъмните нямат нужда от глупави оправдания за пред другите и най-вече за пред себе си, като Светлите. Ако си си направил нещо, нека е по своя воля. Собствена воля. Независима.
Защо да променяме света? Той е интересен и справедлив такъв, какъвто е. А хората, те са само пешки в играта или източник на сила, на когото, както му се нрави. Те не са и годни за повече.

Персонажи на Тъмните:
Магове - същите като светлите магове.
Вещици - Работят с помощта на артефакти (помощни предмети, предимно направени от естествени материали), акумолиращи силата на Сумрака и способни да работят сами в течение на дълго време. Предимството им е, че създавайки сполучлив артефакт, те могат да натрупат в него такова количество енергия, което е невъзможно да се изпомпи наведнъж от Сумрака.
Върколаци - Същите като зооморфите, но имат цикъл на превръщанията и се нуждаят от свежо месо, за да се поддържат млади и жизнени.
Вампири - Живи мъртъвци, те са нисша класа Различни. Но никой не би посмял да нарече така Висш вампир. Въпреки слуховете, те нямат нещо против чесъна и слънчевата светлина им е само неприятна, но не и смъртоносна. След инициацията (тя винаги е доброволна, човек ВИНАГИ има избор дали да стане вампир) имат нужда да пият свежа кръв. Също като върколаците са способни на превръщания, но тя е характерна само за Висшите вампири, а дори те могат да се превръщат единствено в гигантски прилеп.Сдавайся колдунья Дневной дозор!
avatar
Алиса Доникова
Admin
Admin

Брой мнения : 702
Join date : 26.05.2010
Age : 27

http://svet-i-tma.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите